Скандално видео с Неймар и изнасилената от него Нажила Триндаде се завъртя онлайн

Скандално видео с участието на Неймар обикаля от няколко часа социалните мрежи. В него се вижда как асът на ПСЖ и моделът Нажила Триндаде, която го обвинява в изнасилване, се карат в хотел в Париж. Бразилският телевизионен канал „Рекорд“ също излъчи клипа.

Видеото трае около минута и бе публикувано в страницата на Tina. В него се вижда как бразилският нападател влиза в стаята и се просва на леглото, след което при него отива и момичето. После, съдейки по звуците, следва шамар в лицето на Неймар, който вика: „Не, не“. След кратък диалог, жената става и удря още няколко пъти бразилската звезда. Казва му: „Сега ще те набия! Знаеш ли защо? Защото вчера ме нарани и ме остави сама тук.“

Нажила Триндаде още вчера заплаши, че ще разпространи видео, с което ще унищожи кариерата на Неймар.

Блондинката даде и телевизионно интервю, в което разказа за отношенията си с най-скъпия футболист в историята.

„Имаше агресия заедно с изнасилването“, каза тя в интервю, излъчено по мрежата SBT.

„Беше нетърпелив и ме попита кога мога да отида в Париж. Отговорих му, че не мога поради финансови причини и работа. Увери ме, че може да реши всичко. Наистина исках да се срещнем“, каза Нажила.

„Нещата се промениха драматично при първата ни среща. В хотела беше агресивен, напълно различен от момчето, което познавах от съобщенията. Започна да ме целува и съблича. Отначало ми хареса, но след това започна да действа грубо. Оказа се, че има презерватив и отговорих, че няма да правим нищо. Но той продължи. Казах му: „Достатъчно, боли ме!“. Отвърна: „Ами, съжалявам, красота“. Не спря и не реагираше на писъците ми. Обърна ме, измъчва ме, биеше ме. Бях в шок. Едва после осъзнах какво се е случило. Искам да си плати за този акт. Не става въпрос за пари. Ако имах нужда от финансови средства, щях да избера по-лесен път“, добави тя.

Не на това мнение обаче са мнозина от феновете на Неймар. Вчера бразилските медии извадиха информацията, че Нажила Триндаде има заповед за извеждане от жилището, което обитава, и две съдебни дела за дългове. Тя била осъдена да заплати 26 712 реала (около 6923 долара) за наеми. Дело срещу нея водело и Панамериканското училище по изкуствата, което я съди за дълг от 4160 реала (около 1078 долара).

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=G3vZhtsAWE4

Comments

comments