СДС – Благоевград с твърда подкрепа за кандидат депутата на Реформаторския блок – инж. Вельо Илиев

received_10210579007302628

СДС-Благоевград заяви категоричната си подкрепа към кандидата за народен представител от Реформаторски блок- инж.Вельо Илиев, който е под №2 в листата.

Над 100 души от актива на СДС- Благоевград се събраха снощи в Благоевград, за да обсъдят проблемите в областта, приоритетите, които трябва да се вземат предвид след изборите и същевременно се срещнаха с бившия кмет на Петрич и настоящ кандидат за народен представител. Областният лидер на партията Димитър Димитров и общинският председател д-р Давид Сукалински, изразиха подкрепа от името на СДС към Вельо Илиев и заявиха ясно,че ще положат всички усилия да доведат кампанията му до успешен край, защото Илиев е доказан политик с безспорни качества.

Като акцент на разговора се очертаха приоритетите в програмата на дясната формация, чрез които ще се решат основни проблеми като безработицата и липсата на инвестиции. Обсъдени бяха и приоритетите в образованието и здравеопазването. Активистите на СДС споделиха лични впечатления от тези сфери, защото голяма част от тях са експерти именно в тези области.

“ Ще подкрепим Вельо Илиев, защото той е обединителна фигура, общественик и политик, който е от благоевградска област и познава добре проблемите и. Вярваме, че той може и ще работи за разрешаването им, защото през годините е доказал и желание и добри резултати.“ Споделиха членовете на СДС Благоевград.

“ Най-сериозните проблеми в Югозапада са липсата на работа и инвестиции, които да развиват областта. Има и други проблеми в здравеопазването, които час по-скоро трябва да бъдат решени. Реформата в съдебната система също е основен приоритет, но за да се изпълнят основните цели на програмата, хората трябва да повярват в нас и да ни позволят да работим за тях. Вярвам, че всички в листата на Реформаторски блок имаме цел да се борим срещу онези, които не искат промяната и ще го направим на всяка цена.“, каза инж.Вельо Илиев. Той допълни и, че е благодарен за подкрепата на СДС и обеща, че ще работи така, че да оправдае доверието, което му гласуват.

Всички присъстващи се обединиха около кандидатурата на Илиев и това, че днес повече от всякога е важно реформите да продължат и да не се допусне колебание и отстъпление от постигнатите добри резултати. Те се съгласиха с това, че е необходимо надграждане, задълбочаване и ускоряване на усилията, за да се постигнат резултати. Това е възможно само при наличие на ясна визия, предприемане на конкретни действия и намиране на съгласие за тяхната реализация, според дясната формация.

received_10210579007142624
received_10210579007102623

Comments

comments