Сватбени торти 2020: най-модерните сладкиши

Вашият собствен вкус е основният критерий за определяне на перфектния дизайн на вашите празнични изделия.

Но ако искате не само да сбъднете желанията си, но и да следвате препоръките на модните експерти, тогава трябва да обърнете внимание на сладкарските тенденции от 2020 година. Какво трябва да знаем при избора на най-подходящият сватбен фотограф в София!

Сватбена торта с цветя

Не говорим за живи цветя или масивни от мастика, а за изискани цветни шарки и максимално подобни на истински ядливи цветя, вкусни и леки. А също и за истински цветя, които кулинарните майстори правят годни за консумация благодарение на специална обработка. ⠀

Ботаническа тема със зеленина

Ако вашето тържество е доминирано от зелен декор, например, гирлянди от катерещи се растения, оставете естествената зеленина да украси основните печени продукти на празника.

Направете тортата обикновена, минималистична, изберете необичайна релефна текстура и допълнете всичко това с растения, които са в тон с други празнични декори.

⠀🍰Ръчно рисувани

 

Абстракционизъм, хаотични акварелни щрихи или картина на велик майстор – стилът на рисуване за печене несъмнено е вашият избор. Този ход е много подходящ и ви позволява да направите най-простите форми привлекателни и луксозни.

Рисуването върху сладки е точно това, което добавя оригиналност към обичайните традиционни сладки шедьоври.

⠀🍰Sweet геометрия

Геометричните сватбени торти са в тенденция вече трета поредна година.

Ако сте се грижили за торта, украсена с рисувани шестоъгълници или оригинална форма за печене под формата на пирамида или триъгълник – вземете стела.

Геометрията е красива, проста, ясна, стилна. ⠀

🍰 Бялото е винаги на мода

Белите печени изделия са модерни, но не забравяйте да добавите нещо екстравагантно, като обемиста и годна за консумация декорация. ⠀

Сватбената торта е важна част от стила на тържеството.

Изваждането на тортата е кулминацията на тържеството.

Снимките са невероятно искрени и емоционални, където младежите разрязват тортата и се хранят взаимно с нея.

Ето защо си струва да обърнете специално внимание на избора му.

Как да настаним удобно гостите на сватба?

 

Когато планирате сватбата си, важно е да отделите време, за да подредите правилно гостите си.

От това до известна степен зависи настроението им, защото не искате да седите с гръб към младите или зад колона и да не виждате сватбената програма.

Също така, репортажните снимки на тържеството зависят от разположението на местата, дали всички гости ще бъдат ясно видими на масата на снимките. ⠀

Всеки знае стандартните опции за сядане за буквите „T“, „P“ и „W“, но има и оригинални европейски опции за сядане на гостите на сватбата. ⠀

🔹Италианска версия

Масата на младите е поставена на хълм, така че гостите да ги виждат добре. Гостите седят около младоженците на малки кръгли маси за четирима.

Comments

comments