РУО – Благоевград обяви нов конкурс за длъжността „старши експерт по приобщаващо образование“

Нов конкурс за длъжността „старши експерт“ обяви РУО-Благоевград, крайният срок за подаването на документи е 23.01.2017 г. включително.
Основната цел на длъжността „старши експерт по приобщаващо образование“ е да подпомага провеждането на политиката и реализирането на дейностите на РУО в областта на приобщаващото образование и на подкрепата за личностно развитие с фокус на децата и учениците със специални образователни потребности, с хронични заболявания, в риск, с изявени дарби, както и на децата и учениците от етническите малцинства и на децата и учениците, търсещи или получили международна закрила.
Областите на дейност са свързани с организиране, координиране и участие в дейности на РУО, свързани с приобщаващото образование и подкрепата за личностно развитие; анализиране и предлагане на експертни оценки, становища и други с цел вземане на управленски решения от началника на РУО в областта на приобщаващото образование и на подкрепата за личностно развитие. Ръководи регионалния екип за подкрепа за личностно развитие на децата и учениците със специални образователни потребности в съответния регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование.

Comments

comments