Пухът и кожата намериха своето място и върху роклите

Скъпи дами, безбройните дефилета и представяния на последните фешън колекции на седмиците на модата доказаха, че естествената кожа и пухът все още са все така актуални и поне в близките години няма вероятност да излязат от мода! Така че оставете предразсъдъците у дома и смело напълнете гардеробите си с такъв тип онлайн официални рокли, например. За наше, а и за ваше облекчение, доста голям процент от световноизвестните модни марки на пазара вече са пуснали в наличност в своите онлайн магазини за рокли най-хитовите сред тях!

Популярен моден стилист разказа за най-скъпите и същевременно най-търсени сватбени рокли от богати и знатни личности. Това на пръв поглед са обикновени бели рокли за сватба. Но както вече казахме, само на пръв поглед! По бюстието им са вградени десетки скъпоценни камъни за милиони долари, а целият им воали са създадени изцяло от гъши пух. Той е известен със своята мекота, лекота и нежност, и придава изключително красив, кукленски и ангелски вид на дамата, която ще я облече, като гарантира, че ще остане в съзнанието на всички гости на церемонията.

Други нашумели напоследък вечерни рокли с пухени елементи по тях са така наречените дамски рокли за Коледа и Нова Година. С тях със сигурност ще приличате на услужливата помощница на добрия старец – Снежанка.
Популярна марка, която произвежда главно официални дамски рокли зарадва своите клиенти и почитатели с прекрасна зимна колекция, съчетаваща овча или лисича кожа, в допълнение с черна, лачена кожа. Тези модели безспорно са много класни, женствени и официални, правейки ги идеален избор за фирмено парти или рожден ден.

Голям брой известни личности се спират именно на тези акценти, когато избират елегантни рокли за важни за тях събития, на които ще присъстват. Типичен пример за тях са късите черни рокли тип балерина с бухнала долна част, съставена от меки пухчета. Горната й част е без презрамки, в сърцевидна форма, която кара жената да се чувства като принцеса.

Comments

comments