Природните съставки в Milk shake правят косата здрава и блестяща

Milk shake е италианска марка продукти за коса, вдъхновена от естествената красота и оздравителната сила на природата. Основана е през 1999 година и скоро след това е призната за най-иновативната млада компания в бранша. Днес продукти на Milk shake се използват в повече от 40 страни по света. Изследователските й лаборатории са разположени на 5 континента, което е гаранция, че разработваните формули са съобразени с конкретните нужди на всеки тип коса, а за задоволяването им са ангажирани най-качествените природни съставки с нежно действие.

Млечен йогурт и плодови екстракти са сред най-ценните съставки в продуктите на Milk shake

Те съживяват увредената коса, като я подхранват в дълбочина и действат озаряващо. Впечатляващо свежи са и ароматите на Milk shake, които превръщат грижата за косата в истинско удоволствие. Продуктите на Milk shake възвръщат естествения хидробаланс на косъма, което предпазва от накъсване и слагат край на досадния фриз ефект.

Серията Milk shake Treatments е обогатена в най-значителна степен с млечен протеин. Тя е подходяща за всеки тип коса, която се нуждае от възстановяване и хидратация.

Серията Milk shake Moisture Plus действа като терапия за суха и изтощена коса. Безценната й подхранваща сила се дължи на екстракта от органична папая, допълнен с годжи бери и ягода, както и на полезните свойства на киноата и хиалуроновата киселина, които подмладяват косъма и заздравяват структурата като подобряват водния баланс. Част от серията е и сметана за коса, която е един от иновативните продукти на Milk shake.

Серията Milk shake Integrity System е насочена към интензивното подхранване на косата, осигурено чрез масла от мурумуру и арган. Продуктите са обогатени с растителни протеини от соя, ориз и пшеница, както и с плодови екстракти от ягода, малина, годжи бери и папая. Включват също ценни и едновременно с това освежаващи цитрусови масла от бергамот и портокал, както и бял пчелен восък.

Подхранващата сила на органичния арган е използвана и в серията Argan Range. Шампоанът, маслото и маската, включени в нея, са насочени към екстремното хидратиране на увредената и изтощена коса.

Milk shake разполага и с колекция за дълготраен обем – Volume Solution. Продуктите почистват нежно, подсилват здравината и блясъка на косата, придават форма на прическата, без да я утежняват. В колекцията за обем са включени млечни и оризови протеини, както и протеини от киноа и ароматни плодови екстракти.

Серията Milk shake Color Care запазва блясъка на боядисаната коса и прави избрания цвят по-дълготраен. Продуктите, включени в колекцията, са богати на млечни и растителни протеини и масла, допълнени с екстракт от дъхави малини, боровинки и ягоди.

Над 100 са продуктите в каталога на Milk shake, които се търсят по целия свят

Сред тях е и серията подходяща за ежедневна употреба – Milk shake Daily Care, базирана на подхранващата сила на млечния протеин и слънчогледовия екстракт и освежаващия и успокояващ ефект на сочна ябълка. Продуктовият каталог на Milk shake включва, както шампоани, балсами и маски, така и ампули и спрейове за интензивно подхранване и термо защита, които са особено ценни за вашата коса. Позволете на природната сила да обгърне косата ви в живителна прегръдка с продуктите на Milk shake.

Comments

comments