Предимствата на тестерите пред парфюмите

parfumi

През последните години тестерите се превърнаха в нещо повече от тестван продукт. Няма как да не сте забелязали, че в някои дрогерии или интернет магазини те се продават, и то на много по-добри цени от оригиналните парфюми. Това кара хората да мислят, че тестерите не са толкова качествени и не си струват. Всъщност истината е доста по-различна.

Има тестери, които не само ухаят в пъти по-добре от оригиналните парфюми, но са и по-дълготрайни. Ако се чудите защо е така, то следвайте логиката. Производителите знаят, че всеки избира парфюма си, чрез тест и ако му хареса купува оригинала. Затова те инвестират повече пари в добри и качествени тестери (с наситени есенции), които да грабнат веднага вниманието на клиента и чиито аромат се откроява от останалите. Така тестерите понякога се превръщат в много по-успешен продукт, отколкото самия оригинал.

Недостатък при тях е единствено опаковката и количеството. Ако си закупите тестер, той няма да бъде опакован в оригиналната опаковка, а в обикновена. Липсата на капачки също притеснява голяма част от потребителите. И все пак не си мислете, че като закупите тестер ще получите нещо изхабено и употребявано. Щом в специализираните магазини се предлагат тестери за продажба, това означава, че сепродават нови. Всички останали може да разгледате по витрините на самия магазин.

Цената на тестерите също е едно от най-големите им предимства. Тя е доста по-ниска от тази на оригиналния парфюм, а качеството си остава същото (а понякога и по-добро). Милилитрите наистина са по-малко и вероятно тестера ще се изхаби по-бързо от обикновения парфюм, но в крайна сметка ще държите в ръцете си качествен продукт, взет на изключително изгодна цена.

Ако сте решили да закупите тестери за себе си и своите близки е страхотно, но внимавайте ако избирате за подарък. Има риск да разочаровате човека на когото го подарявате, защото може да сметне, че нарочно сте си пестили парите. Друг е въпросът, че искате да подарите наистина добър парфюм.

В Тesterito.comще откриете многообразие от тестери на парфюми и други козметични продукти. Качеството е гарантирано, а цените определено си заслужават.

 

Източник: https://testeri-bg.com/

Comments

comments