ПП „ Да, България“ учреди структура в Петрич. Председател на местната организация е Лъчезар Митрев

 

Политическа партия „Движение Да България“ учреди структура в Петрич днес.

За председател на местната организация бе избран  Лъчезар Митрев, който получи доверието на всички членове на структурата, които присъстваха на Учредителното събрание.

“ Гласуваното ми доверие е огромна отговорност. Благодаря на всички, които ме подкрепиха и се надявам, че няма да ги разочаровам. Всички ние сме обединени от идеята за една демократична и правова държава, искаме да участваме в промяната, а не да чакаме някой да свърши нещо, вместо нас. „, сподели Митрев, след избора. Той изрази с увереност, че хората в България вече са много по-смели и ясно изразяват нетърпимост към прогнилата от корупция система, а „Да, България“ предлага алтернатива, от която всички имат нужда, затова се надява и на още много нови членове, които да участват в тази промяна.

За членове на Изпълнителния съвет на структурата на „Движение Да България“ в  Петрич, като зам. председатели бяха избрани Кирил Мезерлиев и Теди Николов.  Магдалена Тилева бе избрана за ковчежник на организацията.
На учредителното събрание присъства  Михал Сотиров, който е представител на Националния съвет на партията на Христо Иванов. От основаването на „Да, България!“  Сотиров участва активно в дейността ѝ. От декември 2019 заема поста заместник кмет в администрацията на район “Лозенец” в София.
След Учредителното събрание бе отслужен тържествен водосвет на офиса на партията, който се намира на пл. „Възраждане“ 1 в Петрич и от утре ще бъде отворен за всички симпатизанти на партията в града.
Събитието бе уважено и от ръководството на структурата на „Да, България“  от Благоевград, в лицето на председателят Владимир Миленков и зам. председателят Росита Бирова. Част от членовете на организацията от областния град също присъстваха, за да подкрепят новите членове и да им пожелаят успех.

Comments

comments