ПП ГЕРБ – община Благоевград с почетна грамота за утвърждаване на хуманната същност на БЧК

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ – община Благоевград инж. Росица Димитрова получи почетна грамота за утвърждаване на хуманната същност на Червения кръст в интерес на обществото и държавата. Отличието, подписано лично от председателя на хуманитарната организация маг. фарм. Христо Григоров, бе връчено от д-р Бойка Маринова, началник на Отделение по трансфузионна хематология към МБАЛ – Благоевград и представители на БЧК. ПП ГЕРБ – община Благоевград получава признанието за доказано отговорно отношение и активно участие на ръководството и членовете в организирани кръводарителски акции.
Ръководството на ПП ГЕРБ – община Благоевград непрекъснато подкрепя благородни каузи. В края на март 2020 г., например, областният координатор на ПП ГЕРБ – община Благоевград Андрей Новаков, общинският ръководител инж. Росица Димитрова, общински съветници и членове на партията, бяха сред първите отзовали се на призива на кръводаряване на Министерство на здравеопазването.
Инж. Росица Димитрова получи почетната грамота в Кръвен център – Благоевград, след което се запозна с проблемите свързани с материалната база, с която разполага отделението, като декларира готовност за съдействие.

Comments

comments