По повод спекулации за статията ни за ОФК „Пирин“: Показваме документите

04

Във връзка с публикуваната по-рано днес статия „Новият спонсор на ОФК „ПИРИН“-“Емирейтс Уелт“ се оказа фирма с благоевградски, а не арабски корени“, се оказа, че служители на клуба, в тайни чатове с фенове обясняват, че ние сме злонамерени и предубедени по темата. Обясняват още, че капацитета ни е ограничен и съветват, че можем да „ровнем“ в Търговския регистър, за да бъдем информирани.

За информация ще обясним, че данните, които изнесохме по-рано днес са извадени именно от официалните регистри,тоест „ровнали“ сме  в случая ДАКСИ,  регистър, в който има много информация и се ползва с платен достъп. Уточняваме, защото е важно, че ние инвестираме в това, да имаме адекватна информация, която да предоставяме на читателите си. 

За пореден път ще уточним нещо важно, ние никога не сме били срещу ОФК „Пирин“, както се опитват да внушат определени хора !!! Винаги сме били срещу това- да има неясноти, скрити обстоятелства и заблуди свързани с развитието на отбора!  До момента е имало доста притеснителни неща, които са се случвали с „Пирин“, в тези случаи се опитваме да изясним ситуацията, а не да я „замажем’, отново за разлика от други!

В първата публикация не качихме официалните данни, които сега предоставяме на читателите, за да преценят дали ние сме злонамерени и предубедени, както и защо някой се опитва да ни злепостави, за да измести вниманието върху нас.

Дружеството „Емирейтс Уелт“ЕАД се управлява от Благой Грозданов от Благоевград, Павел Белогур, който има американско гражданство и Сашо Петров, а собственик на акционерното дружество е друга фирма: “ Емирейтс Фъндс Ексчейндж“ ЕООД, чийто едноличен собственик е Павел Белогур, а управляващи са той и Благой Грозданов. Фирмата няма нищо общо с Арабските емирства, както бе писано в местни медии, регистрирана е в България и няма участие на хора, които да са свързани с Авиокомпанията Emirates (Емирейтс).

Важно уточнение е, че  и двете фирми са били преименувани преди време, затова в предишните финансови отчети ще видите старите им имена, но БУЛСТАТ номерата разбира се са същите. И двете фирми са носили наименованието „БОСТЪН МЪРЧАНТ ФАЙНЕНШЪЛ“ , едното е регистрирано като ЕООД, а другото като ЕАД.

Прилагаме информация за фирмите, данни от Годишните финансови отчети, както и справки за броя на служителите:

0 1 2

Ето и информация за броя на служителите:

3

Untitled

И най-важното, а именно финансовите отчети, от където може да се запознаете с финансовите показатели на дружествата и тяхната печалба:

33 34

4 23

 

 

Comments

comments