Поредна катастрофа в Благоевградско

Поредна автомобилна край Благоевград, където се пресичат Е-79 и АМ “Струма”, съобщава БГНЕС. Това е поредната катастрофа на пътния възел, при който АМ „Струма” минава под ГП Е-79 при разклона за с. Бараково, Рила и Рилския манастир на 5 км след Благоевград в посока Дупница. Последното произшествие на пътя тук бе във вторник сутринта, когато 30-годишен румънец бе опериран от разкъсан далак, след като автомобила му се удари в спрял да завие наляво към магистралата Опел.
Днес катастрофата стана 100 метра по-нататък, където се излиза от АМ „Струма”, за да се включи в Е-79. В 12.40 ч. водачка на фолксваген “Голф” със софийска регистрация, излизаща от АМ “Струма” и включването й в Е-79 не спира на знак “Стоп”. Завивайки наляво по Е-79 в нея челно се блъска Фиат “Пунто”, чийто шофьор е приет в МБАЛ-Благоевград с гръдна травма.
Движението на мястото на инцидента се извършва в едната лента, регулира се от полицейски служители, които са намясто да извършването на огледа, който зависи от състоянието на ранения, оплакващ се от болки в гърдите.

Comments

comments