Поредица от срещи направи кандидата за народен представител от листата на БСП – Обединена левица в област Благоевград Гергана Орманлиева

 

„БСП – Обединена левица е единствената партия, която в последния месец работи толкова усилено на терен. Срещнахме се с много хора, говорихме на всякакви теми и чухме много идеи и препоръки. Заради всеки един от тези хора, които вярват в нас и виждат единствена надежда за по-добро бъдеще в БСП, сме длъжни да положим максимални усилия и да запазим гласовете, които ще получим“, каза пред симпатизанти в Банско Гергана Орманлиева.

В село Абланица тя припомни, че е изключително важно всеки да даде своя глас на предстоящите избори. „Ако не се мобилизираме и не излезем да гласуваме масово, няма как да променим нещата. Имаме нужда в политиката да се завърне нормалността, а в страната ни стабилността. Това не може да стане без силна лява партия каквато е БСП – Обединена левица“, каза Гергана Орманлиева.

„Моите предизборни срещи започнаха от село Копривлен и завършиха отново тук, където се чувствам сред приятели. Благодаря за интереса към нашата среща, за времето, което отделихте, за да се видим и да си поговорим. Благодаря за подкрепата ви и за добрите думи, приемам всичко това като голяма отговорност“, сподели пред симпатизанти в хаджидимовското село Копривлен Гергана Орманлиева. 

Пред тях тя разказа повече за лявата програма на БСП – Обединена левица, в която основни приоритети отново са социалната и демографска политика, здравеопазването и образованието. Кандидатът за народен представител заяви, че тази програма трябва да се превърне в държавна политика, защото като единствената социална и лява партия, само БСП – Обединена левица мисли за обикновените хора и затова как да подобри качеството им на живот.

„Вярвам, че ще получим вашата подкрепа, защото имаме силата и енергията да направим България едно добро място за живеене. Искаме да превърнем Родината ни отново в предпочитано място за младите хора, които да останат да създават семействата си тук и да се реализират успешно в своята професия“, допълни още Гергана Орманлиева.

Comments

comments