Подкрепа и одобрение получи кандидат-кметът Румен Томов и в кв. Струмско

IMG_1155

Тази вечер, жители на квартал „Струмско“, в Благоевград посрещнаха независимия кандидат за кмет Румен Томов.
На срещата, освен него присъстваха и част от кандидат-съветниците от листата на Коалиция „БСП за България“, начело с водача и Любен Милев.

Хората споделиха, че се вълнуват от същите проблеми, които Румен Томов вече имаше възможност да чуе и на предишните срещи с благоевградчани.
Липсата на инвестиции и ниското заплащане в града са сред основните притеснения и на жителите на Струмско. Те поискаха от Румен Томов, да поеме ангажимент пред тях, че ще погледне сериозно и на нуждата от привличане на инвестиции, и на нуждата от създаването на условия за бизнеса, които респективно да доведат до достойно заплащане за хората.
„Ще продължите ли се срещите с граждани и след като станете кмет и ще възстановители приемния ден, който предишния кмет нямаше?“, попита жена от квартала.
Румен Томов заяви, че сред неговите приоритети е стимулирането на активно гражданско общество и разрушаване на“ преградата“изградена между общинска администрация и гражданите на Благоевград.
“ Категорично заявявам че ще възстановя приемния ден и всеки гражданин на Благоевград ще може да дойде, да се срещне с мен и да сподели своите проблеми и заедно да потърсим решение. „, заяви кандидат – кметът.
Жена, присъстваща на срещата сподели, че само преди няколко дни, на среща с друг кандидат за кмет, в жк. Запад останала силно разочарована когато въпросният кандидат, на сигнал за рушаща се сграда, която е запълнена с боклуци ,която е общинска собственост, предложил хората сами да вземат лопати и да отидат да почистят, вместо да се оплакват. Тя изрази надежда, че Томов няма да се превърне в такъв управник, който ще се държи надменно и унизително с гражданите.

Всички присъстващи дадоха положителна оценка на програмата на Румен Томов и обещаха да го подкрепят на 27-ми октомври,а в замяна поискаха, той да работи за Благоевград и гражданите, така както трябва.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
IMG_1181

Comments

comments