Поглед в редиците на спорта през октомври

Само един месец преди Световното първенство по футбол в Катар, октомври има какво да предложи на спортните фенове в WINBET. Събития от календара определено не липсват, при това – наистина съществени.

В следващите редове ще ви представим някои от най-важните спортни събития, които можете да очаквате до края на този месец.

 

Световни серии в MLB

 

През този месец продължават плейофите от бейзболната лига на САЩ – MLB. В момента се играят 1/4-финалите, а голямата развръзка ще настъпи с т.нар. “Световни серии” и големия финал, който ще излъчи новия шампион. За феновете на бейзбола това е най-вълнуващото време от годината, включително и за поставяне на залози в спортната секция на WINBET.

 

Световно първенство по ръгби

 

През месец октомври продължава и Световното първенство по ръгби, което се провежда на територията на Франция. Най-добрите отбори от няколко континента се борят за ценния трофей, а големият финал ще се проведе на 28 октомври на “Стад дьо Франс” в Сен-Дени. На winbet.bg можете да проследите развитието на турнира и да поставите своите предвиждания за най-интересните мачове.

 

Боксови емоции в края на октомври

 

В самия край на октомври, феновете на бокса ще могат да заситят глада си за свежа порция силни емоции.

На 29 октомври украинецът Васил Ломаченко ще се завърне на ринга, излизайки срещу Джамейн Ортис. Съвсем очаквано, Ломаченко е фаворит на букмейкърите за нов успех между въжетата, но остава да видим дали Ортис не е способен на изненада.

Само ден по-късно е време за ново зрелище. Ютубърът Джейк Поул ще направи завръщането си на ринга, изправяйки се срещу една от големите легенди на бойните спортове – Андерсон Силва. Поул има леко предимство по отношение на коефициентите, но Силва определено е стъпка нагоре, сравнено с последните му опоненти. Дали пък именно бразилецът няма да нанесе първа загуба в кариерата на американската звезда?

 

Ново голямо зрелище в UFC

 

Плавно преминаваме и към UFC – най-престижната ММА организация в света. Там на 22 октомври ни очаква ново голямо зрелище, защото досегашният шампион в лека категория Чарлс Оливейра ще се изправи пред едно от най-големите предизвикателства в кариерата си – Ислам Махачев. Заради доминацията си в Октагона, Махачев е фаворит на букмейкърите, но Оливейра е боец, който може да победи всекиго. Мачът в Абу Даби е за вакантната титла в лека категория, която бе отнета на Оливейра заради проблемите му с кантара.

Следете WINBET за спортни събития от всички видове спорт и бъдете винаги “в играта”.

 

Новите бонуси на WINBET вече са активни

 

Всички настоящи и бъдещи клиенти на WINBET могат да се възползват от новите бонуси на водещия хазартен бранд у нас.

WINBET Турбо Бонус Игра позволява на играчите да се борят за спечелването на чисто нов спортен автомобил, а големият победител ще бъде изтеглен в края на годината. Налице е и награден фонд в размер на 50 000 лева, който ще бъде разпределен между 50 души.

Клиентите на оператора не бива да пропускат и WINBET Бонус Игра, където могат да бъдат спечелени персонални кеш бонуси, безплатни завъртания, безплатни игри и нови мобилни телефони.

Comments

comments