Пирин събра 42 хил. лева от мача с Левски

 Три дни преди поредния  домакински мач на Пирин срещу Черно море и няколко дни след двубоя с Левски, от ръководството на клуба се обърнаха към феновете с голяма благодарност!
„Благодарим Ви за великата подкрепа от трибуните, благодарим Ви за билетите, които закупихте по всякакъв начин, включително и онлайн от всички точки на България и света с цел да подпомогнете клуба в деликатната ситуация, в която се намира“, написаха от клуба на официалната страница във фейсбук.
„В тази връзка съобщаваме, че сумата събрана от продажба на билети в домакинството срещу Левски е 42 000 лв. Средствата са похарчени за частично изплащане на възнагражденията на футболистите и някои крайно належащи разходи. Поглеждайки към двубоя в понеделник, Ви призоваваме отново да застанете зад отбора! Нека заедно напълним „Гнездото“ и покажем, че фенове, отбор и клуб сме способни да защитим достойно името на любимия Пирин, името на Благоевград ! Нека тези, които нямат възможност да дойдат на стадиона, да демонстрират своята подкрепа, купувайки билети за срещата онлайн или в нашия фен магазин!
Пирин е голема планина!
Онлайн билети може да купите тук: https://shortest.link/ixeJ
Абонаментна карта за сезона все още може да купите тук: https://shortest.link/ixeJ

Comments

comments