Пирин Бл със загуба при представянето на отбора в Благоевград

13769534_583453771826283_929026860144976493_n

Отборът на Пирин /Благоевград / загуби с 0:1 от Витоша/Бистрица/ в последната си предсезонна контрола. Преди срещата на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград бе официално представен пред феновете в областния център на пиринско и отборът за новия шампионат. Новите попълнения в отбора са дошлият под наем от Лудогорец вратар Георги Аргилашки, бразилецът Александре Ханс, словакът Кристиян Кощърна, Костадин Ничев,Християн Казаков,Орлин Старокин и завърналите се отново в отбора нападатели Владислав Златинов и Станислав Костов.
За съжаление на зелено-белите привърженици орлетата бяха много далеч от добрите си игри и се измъчиха срещу Витоша. Възпитаниците на бившия наставник на Пирин Костадин Ангелов -Лаптопа успяха да поведат в резултат с гол на Иво Лазаров от фаул в 54-та минута.В дълги периоди от мача благоевградчани трудно стигаха до голови положения, особено през второто полувреме. Преди почивката орлетата създадоха няколко положения като двете най-чисти пропусна Тони Тасев.След като пропуснаха последните контроли заради травми този път играха Станислав Костов и Тони Костадинов.
Следващата неделя футболистите на Стефан Генов приемат от 21.15 часа Черно Море/Варна/ в среща от първия кръг на новото първенство.

Comments

comments