Печелете от футболни залози с помощта на прогнозите

По цял свят футболът е номер 1 сред най-гледаните спортове, на които се залага и най-активно. Такова е положението и в България, където каквото и да е нивото на родните тимове, надпреварата винаги е оспорвана и предизвиква силни страсти.

В Българската футболна лига има силни и слаби отбори, но въпреки това до последно не се знае дали фаворитите ще вземат превес в класирането или аутсайдерите ще поднесат някоя изненада. Отборите редовно ни представят интригуващи сблъсъци между тимове от челните позиции в класацията с тези, които се борят да не изпаднат и в момента са на дъното.

Именно тази огромна разлика между отборите, създава предпоставки за интригуващ развой на турнира и възможности да се поставят залози, както на фаворит така и на аутсайдер, който може да се окаже печеливш.

Всеки мач е непредвидим и това само разпалва страстите на залагащите на футбол у нас. Затова е добре при залозите си да се опираме на най-добрите прогнози на типстърите.

За да се изготви една обоснована печеливша прогноза, са нужни много неща. Важна е актуалната информация около отборите, новините за футболисти и треньорски щабове, статистиките, класиранията на тимовете до момента, трансферите, формата на играчите, наказаните и контузени футболисти, участията на отборите в различни турнири и т.н.

При тези прогнози се подбират най-сигурните срещи и се правят експертни прогнози за сигурни залози. Те обикновено са за класически пазари като крайният победител, хендикапът, точният резултат, първото и второто полувреме и крайният резултат. Прогнозират се и неща като голмайстор, брой голове, брой корнери, брой картони.

Благодарение на тези прогнози може да залагате на няколко опции – на колонки с ниски коефициенти, на колонки със средни коефициенти, на колонки с високи коефициенти, на сингъл срещи, на комбинирани сингъл залози или на комбо с корнери.

Преди да поставите залога си на някой мач от Българската футболна лига, първо вижте общото класиране, а в програмата на турнира потърсете статистиката за конкретния мач. Проследете формата на отборите, резултатите им като домакини и гости, миналите и предстоящите мачове, целите им в надпреварата, колко голове вкарват и поемат в мачовете, какъв е обзорът на досегашните срещи между двата противника.

Запалените любители на спортните залози знаят, че статистиката е много ценна при вземане на решение на кой отбор да поставиш парите си. Тя ни помага наред с личното ни мнение и информация, с новините около тимовете и турнира, и с моментното представяне на отборите и играчите.

Типстърите ни поднасят всичко това наготово. Съществуват и математическите генерирани прогнози, обосновани на статистически данни, които прогнозират не само изхода на срещата, но и точния резултат. Разбира се, никъде няма да намерите 100% сигурна прогноза, която да ви дава гарантирано успешен начин за залагане, но прогнозите сами по себе си са правилна крачка по пътя към успеха.

Да следиш родното футболно първенство и да залагаш на мачовете, като в същото време имаш всички шансове да спечелиш от това? Тази тръпка е страхотна и има множество фенове в цялата страна. Футболът винаги е привличал неудържимо залагащите и нерядко е изплащал прилични печалби на различни залози.

Обоснованите футболни прогнози са още по-необходими за такива непредсказуеми първенства като Българската футболна лига, където и най-слабият може да победи най-силния. За да се ориентираме, е добре да следим именно прогнозите и статистиката, предлагани от типстърите.

Може да потърсите платени или безплатни прогнози за мачовете. Ориентирайте се към сайтове и букмейкъри с доказана репутация. Проверете прогнозите поне на две-три места, ориентирайте се в предлаганите пазари и коефициенти и едва тогава залагайте парите си на любимата си игра. Залагайте трезво и разумно, без да се осланяте на емоциите и пристрастията си. Спортните залози могат да ви донесат приятни емоции и допълнителни средства, но могат и да изпразнят джобовете ви ако не сте внимателни и не познавате отблизо играта и тенденциите в нея.

Днес букмейкърите дават огромни възможности за залагане на спорт, в частност на футбол, а оператори като новият букмейкър Сезам буквално засипа пазара с атрактивни оферти. Може да се възползвате от тях, особено ако сте истински късметлии.

 

 

 

 

Comments

comments