Петър Хубчев е новия наставник на националния отбор

Петър Хубчев вече няма никакви пречки да бъде обявен официално като новия селекционер на българския национален отбор. След срещата снощи с президента на БФС Борислав Михайлов той е постигнал договореност по абсолютно всички детайли на договора си и той ще бъде парафиран официално в сряда сутринта.
Вчера специалистът пътува до София от Германия точно заради тази среща. Тя е минала гладко и всички детайли са изчистени. Ясно е и какъв ще е щабът му. В него като помощници влизат Георги Донков, Левон Апкарян и Армен Амбарцумян. Последните двама работиха с Хубчев и в Берое .
Това ще бъде първи престой за легендата от САЩ’94 като селекционер на представителния ни тим. Той заменя на поста на пожар Ивайло Петев, който във вторник разтрогна договора си с БФС, за да поеме хърватския шампион и участник в Шампионската лига Динамо Загреб.
Първите изпитания пред Хубчев са изключително тежки. На 7 октомври той ще изведе България срещу финалиста от Европейското първенство Франция, а три дни по-късно гостуваме на традиционно неудобния си съперник Швеция в Стокхолм.

Comments

comments