Парфюми и козметика, в които ще се влюбите

Парфюмерийните къщи и производителите на козметика непрекъснато се опитват да обогатяват своите колекции. Някои от тези продукти са станали изключително популярни заради отличните си ефекти или заради прекрасния си аромат. В случай че търсите такъв продукт с отлични отзиви от наши клиенти, които твърдят, че не биха гo заменили с друг – тази статия е за вас. Ще ви запознаем с някои от най-любимите парфюми и козметика на потребителите, които можете да откриете в Parfimo.bg и да се изкушите да ги изпробвате още сега!

В тази класация сме се опитали да подберем най-харесваните дамски парфюми от потребителите както и най-търсените козметични продукти за цялостна грижа за коса и тяло. Разбира се не сме забравили и мъжете като за тях сме подбрали някои от най-харесваните мъжки парфюми, с които ще прелъстяват женските сърца с огромна лекота.

Marc Jacobs Perfect Eau de Parfum

Ще започнем с веселия, изключително летен и буквално вълшебен дамски парфюм Marc Jacobs Perfect. Това е парфюмна вода за жени, която умело съчетава зелени, плодови, дървесни, бадемови и флорални акорди. Ароматът се отваря с начални нотки на ревен и жълт нарцис, в средата се усеща бадемово мляко, а финалът съдържа топли акорди от кедър и кашмеран. Нанесете Marc Jacobs Perfect върху шията и китките си, облечете любимата си лятна рокля и се почувствайте буквално „perfect“, което означава съвършени.

Abercrombie & Fitch Fierce Eau de Cologne

На мъжете бихме предложили невероятно секси и съблазнителен одеколон от луксозната американска марка Abercrombie & Fitch, която владее женските сърца от 1892 г. насам със своите висококачествени и прелъстителни мъжки аромати, които предлага. Лимон, кардамон, портокал и морски нотки доминират в началото на аромата и създават освежаващо и зареждащо усещане на целия ароматен микс. Във флоралната му сърцевина ще ви изненада ефектната комбинация от градински чай, момина сълза, жасмин, роза и розмарин. Елегантната и топла основа съдържа екстракт на бразилска роза, ветивер, дъбов мъх и мускус. Ако не сте пробвали Fierce, не губете време и го добавете в кошницата си, и се пригответе за „дъжд“ от комплименти.

За дамите, които обичат висококачествената козметика и желаят да се доверят на мнението на потребителите, прочетете и се вдъхновете от следващите редове:

Gabriella Salvete Panoramico Castor

Ако попитате някоя жена кой е любимият ѝ козметичен продукт, спиралата със сигурност ще е в Топ 3. Подхранващата спирала за удължаване на мигли Panoramico Castor на Gabriella Salvete придава на миглите ви максимална дължина и подхранване с едно движение. Според отзивите на дамите, тази спирала се е превърнала в любима поради факта, че е обогатена с рициново масло, което хидратира и регенерира миглите, богато е на витамин Е и осигурява дълбока грижа за всяка мигла. Друга причина, поради която, когато изпробвате спиралата Panoramico Castor е нейната веган формула. Така, че не чакайте повече, а поръчайте преди останалите и се погрижете за своя външен вид по възможно най-добрия начин. Цените на марката са много добри, така че можете да опитате и останалите спирали от серията с масло от авокадо и масло от жожоба.

Olaplex Hair Perfector No. 3

За тези, които имат увредена коса вследствие на многократно боядисване, продължително излагане на слънце или използване на сешоари и преси, предлагаме да инвестират в иновативната терапия за регенерация на коса Olaplex, която направи страхотен бум в Америка и се радва на огромно търсене.  Perfector No. 3. прониква в дълбочина, хидратира и регенерира влакната на косъма, удължава трайността на боята без допълнително увреждане и оставя косата еластична и здрава. Използвайте веднъж седмично преди измиване с шампоан, за да възстановите естествения блясък на прическата си. Разгледайте марката Olaplex на уебсайта Parfimo.bg, изберете Hair Perfector No. 3 и се насладете отново на красива и сияйна коса.

Ако не ви се рискува да избирате парфюм или козметичен продукт „на сляпо“ или просто се затруднявате в избора си, можете спокойно да се доверите на потребителите и да заложите на техния избор. Независимо дали ще направите своя избор сами или с помоща на клиентските мнения, най-важното е избрания продукт да ви харесва, да е правилно подбран според вашите нужди и изисквания и не на последно място да ви зарежда с добро насторение и положителни емоции при всяка негова употреба.

Comments

comments