Откриха труп на жена във Варна

Криминалисти, полиция и следователи работят от тази сутрин в поляната до бл. 21, над пазарчето на Скалата във варненския квартал „Владислав Варненчик“, пише ИА „Черно море“. В храстите, под блока, е намерен труп на жена, съобщават очевидци на трагедията. Според тях тя живее във втори вход на блока. За момента няма официална информация за случилото се от полицията в града.

Ето какво споделят още потребители от района в мрежата:

„В този блок май за втори път се извършва убийство, преди няколко години един клошар намериха там жестоко пребит“, споделя жена от района.

„Всяка вечер обикалят цигани на глутници като чакали. Викат,правят се на рамбовци. Не твърдя,че е някой от тях. Кмета щеше да подрязва храстите и клоните на дърветата още пролетта, като джунгла е там“, пише Христо Христов.

„Не познавам жената, но е близък вход до нас. До късно се чуват викове на момичета и момчета. Къде са родителите им. Не искам да влизам в конфликт но с тази махала вече не се трае. Вечер се виждат младежи които ритат уличните лампи. Не е зле да се сложат камери. Крайно време е да се вземат мерки, докато не се случи и друго престъпление“, жалва се Димитрина Андонова.

„Наскоро минах от там. Доста голямо пространство и се вижда отвсякъде. Все някой трябва да е видял нещо“, заявява друга дама от района.

Comments

comments