Отвлякоха 42-годишен дупничанин

policai_mvr_uniforma_police88_arest512

42-годишен дупничанин е бил отвлечен от жилището си, пребит и захвърлен във вторник вечерта. От полицията вече работят по случая и изясняване на обстоятелствата.

Жертва на похищение е станал Г.С., който живее в социалните жилища, които бяха построени преди 2 години. Той подал сигнал на 112, че е бил отвлечен от дома си от двама с качулки, качен в джип, пребит, а после изхвърлен на една от улиците. Той е разпитан от дупнишките криминалисти, които снощи до тъмно обикаляха района за следи. Все още не е ясно обаче, кога е успял да подаде сигнала към 112 жертвата. Две версии се коментират сред живущите в района – че е успял докато го бият да набере телефона за спешни случаи и това го спасило от по-сериозни последствия, след като нападателите впоследствие разбрали, а другата версия, че е сигнализирал след като е бил вече освободен. Прокрадва се и идеята, че всъщност отвличането да е плод на самия Г.С., който до скоро е бил служител във ВиК-Дупница.

Сред живущите той е известен като човек, който дължи пари на мнозина и допускат, че това може да е една от причините за отвличането.

Работата по случая продължават дупнишките криминалисти.

Comments

comments