Осман Октай: Борисов обяви президента Румен Радев за сутеньор

„Премиерът признава, че е приел жена в спалнята си и знае коя е тя“

С днешното си изказване българският министър-председател Бойко Борисов призна, че всички скандални записи и снимки са автентични. Освен това той обяви президента Румен Радев за сутеньор. Това каза пред Фрог нюз политическият анализатор Осман Октай.

Той допълни: „Премиерът признава, че е приел жена в спалнята си и знае коя е тя. Бойко Борисов не се притеснява толкова от големия митинг, защото неговите медии не излъчват тези протести и той смята, че провинцията не ги вижда.

Но убеден съм, че това, което се случи по време на тържествената заря във Велико Търново, по време на прякото излъчване, когато дадоха думата на Цвета Караянчева, го е изкарало от равновесие. Факт е, че наричайки я с определени думи, тя бе унижена от него публично. С това Борисов унижи българския парламент.  Сега със скандирания „Оставка“, докато Караянчева говореше, хората показаха какво е отношението им не само към нея, но и към цялото управление на Борисов.

Бойко Борисов изпълни последното завещание на Тодор Живков. Като негов охранител той е приел завещанието отново да върне държавата под петолъчката  в Партийния дом. И не случайно днес в европейска и натовска България, под символите на БКП заседават народните избраници. И Тодор Живков може да е спокоен в гроба си.

Comments

comments