Обувката е прозорец към душата

Вие сте дама и обичате дамски обувки. Обръщате им много внимание и ги избирате прецизно и внимателно, като следите модните тенденции и избирате най-новите модели немски обувки или пък редовно сте в сайтовете предлагащи онлайн обувки за да видите най-новите предложения елегантни обувки Rieker и нови колекции на обувки Tamaris. Всичко това е чудесно, но трябва да знаете нещо. На база на всички тези познания в сферата на обувките и модния бранш вие сте самоуверени, че доминирате в тази сфера от човешките познания пред мъжете. Истината е, че мъжете от преди няколко години вече не са същите. Ако щете еволюцията ги е променила. Ще попитате защо? Просто е. Мъжете харесват жените и техните тела, те харесват и краката им, а докато гледат краката и се любуват на тях, те са се научили да разпознават типа жена според обувките й. Това само по себе си може и да ви се струва странно, но замислете се върху следното.

Ако редовно се носите на няколко сантиметра над земята с високите обувки на caprice, обувки Rieker например, то вие показвате, че сте весела душа и обичате шумните места. Обичате и да поддържате добър външен вид, а това няма как да не се забележи и от мъжете, защото все пак не сте единичен случай, а мъжете не са чак толкова глупави.

В случай, че си падате по дамски обувки на платформа то не трябва да забравяте следното: за мъжете вие сте уверена жена, честна в любовта. В същото време обаче ако се наложи да вземете по-сериозно решение вие ставате неуверена, това е качество, което е добре да бъде прикрито, още повече в начален етап от запознанството с някого.

Ако предпочитате обувки в мъжки стил то вие сте жена, която е уверена в способностите си и може да ръководи цял екип от хора. В същото време обаче трудно завързвате романтични връзки и това може да е нещо, което трябва да промените, а то да започне именно, като започнете да носите дамски обувки.

Comments

comments