“Ножица трепач” се качва на сцената в Благоевград

97A32D6A-256C-4EA9-9F72-E5BEB765C7C0


„Ножица трепач“ се качва на голямата сцена в сградата на Драматичен театър „Никола Вапцаров”-Благоевград.

Спектакълът „Ножица-трепач”е от Паул Портнер по сценичната версия на проф. д-р Ивайло Христов. Превод – Златна Костова, постановка- Александър Галперин, сценография и костюми – Антония Попова.
Участват:
Симеон Тодоров, Лили Сучева, Пепа Манева, Теодор Куков, Александър Митев, Иван Кордов (дебют), Илия Павлевчев, Аладин Алиибрахим

Ти, който четеш тези редове, не си просто зрител! Ти имаш уникалния шанс да бъдеш сценарист и режисьор на това, което ти предстои да видиш. Какво е то? “Ножица-трепач” е една пиеса, в която всяка вечер се извършва убийство. Жертвата е известна пианистка, а заподозрени са всички, които са я познавали.

Всеки от тях има мотив, но извършителят е един. Започва разследване, в което и ти можеш да участваш и да решиш отговора на загадката. “Ножица-трепач” е уникално динамично представление, което нито веднъж не се повтаря. Защото всеки път действието взема различен обрат. Благодарение на теб – зрителя. “Ножица-трепач” е любимата комедия на Америка. Играна е повече от прочутите спектакли “Котките” и “Клетниците”.

 

За пръв път методът на интерактивното представление е поднесен от бляскав букет от актьори, които заслужено събират овациите за несъмненото им умение да импровизират, да забавляват и разсмиват и най-резервирания зрител.

Спектакълът ще се състои на 20 март от 19:00 часа в сградата на ДТ „Никола Вапцаров“.

 

Comments

comments