Нов оазис на красотата: Beauty Salon Scandal отвори врати в Благоевград

На 7 юни със стилно парти бе открито новото студио за красота Beauty Salon Scandal.  Собственик на новият оазис на красотата в областния град е Весела Николова, която има дългогодишен опит като маникюрист, спечелила си доверието и уважението на стотици клиенти, част от които уважиха и откриването на салона.

Весела събра своите приятели, семейство и клиентки, които години наред се доверяват на професионализма и, за да отпразнуват с чаша вино откриването на  Beauty Salon Scandal, който се намира в сърцето на Благоевград, на метри от Градската градина, на ул. „Братя Миладинови“ 1. Плътно до нея в начинанието и в работата ще бъде Анелия Борисова, която е фризьор и заедно с Веси ще предлагат вълнуваща промяна на всяка клиентка, прекрачила прага на студиото.

Всички гости на откриването пожелаха на момичетата попътен вятър, много доволни клиентки и нестихващ стремеж към съвършенство. “ Познавам работата на Веси, защото от години съм нейна клиентка и съм сигурна, че с професионализма, с който подхожда, няма как да не постигне успехи. Пожелавам и да е здрава и да има много сили, за да справи с огромния наплив от клиентки, който съм сигурна, че ще се увеличава! Новото и студио е страхотно и уютно и се надявам, че още дълги години ще ни посреща тук.“, сподели една от редовните клиентки на Весела.

Партито продължи часове в приятни разговори, наздравици и пожелания за успех.

Нашият екип, също  пожелава огромен успех на Beauty Salon Scandal и на Весела, да продължава да радва клиентките си и да им дарява усещане за увереност и красота!

Comments

comments