Ново изследване показва, че дълголетието ви зависи от вида на кръвната ви група и какъв чай пиете съобразно нейният вид –

safe_image-5-2-300x156

Кръвната група на даден индивид съдържа информация относно неговите еритроцити (червените кръвни телца). Тя зависи от веществата (въглеводороди и белтъци), съдържащи се в клетъчната мембрана. Огромният брой статистически обработени резултати от изследвания и наблюдения показва недвусмислено, че видът на кръвната група има съществено влияние върху цялостното здраве на хората. Най-устойчиви да се преборят с различни заболявания и инфекции и съответно да живеят най-дълго имат притежателите на кръвна група 0 (които са 45% от общия брой на човечеството). На другият полюс се счита (въпреки че има разногласия по този въпрос), че са хората от кръвната група А (общо 40%), които са доказани най-малко устойчиви на малария. Сега вижте какви са най-характерните белези за хората от основните четири кръвни групи и как те влияят на вашето здраве.

Кръвна група АB – не сте склонни към стрес и сте изключително интуитивни, но с намалено либидо, поради което за мъжете е препоръчително да пият чай – смес от мента и коприва,но също така и сандалово дърво, божур, зелен чай и мента.

Кръвна група B – податливи сте на автоимунни заболявания, летаргични сте със забавен метаболизъм, имате проблеми със съня. Храносмилателната ви система е устойчива, но не противодейства ефективно на лошите бактерии. Препоръчително е да пиете чай от червена боровинка, зелен чай и комбинацията между маточина и градински чай (салвия). Кръвна група А – вие сте изключително емоционални и лесно се поддавате на стресови ситуации. На това съответства високо ниво на кортизол (хормона на стреса). Препоръчва ви се изключително растителната храна, йога и медитация, с цел страхът да бъде победен! Пийте чайове от невен и мащерка, зелен чай, и жасмин. Кръвна група 0 – похапвайте си повечко месо – полезно е за вас, но избягвайте глутен и мляко. Въпреки че се предпазвате от стреса, често страдате от киселини в стомаха. Затова е препоръчително да пиете чай от жен-шен, мате, зелен чай и джинджифил. В заключение: винаги е полезно да се пие чай, но той трябва да съобразен с кръвната група – само тогава ефектът ще бъде налице! Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е средства от народната медицина, се консултирайте със своя лекар! 

Ако Ви е харесала статията, ще Ви бъдем благодарни ако я споделите!

Comments

comments