Николай Дундалов се срещна с жителите на селата Баня и Бачево. Говори за промяната и нуждата да се разбият всякакви лобита на територията на общ.Разлог

Кандидатът за народен представител от „БСП за България“ Николай Дундалов продължава своите срещи с избиратели в община Разлог.
В петък и събота той се срещна с жителите на селата Баня и Бачево.

В Баня залата на Читалище „Просвета“ се оказа тясно, за да побере всички симпатизанти на Дундалов, които искаха да се срещнат и поговорят с него. Хората в селото го познават добре, защото от години той посвещава голяма част от времето си, за да върши обществена дейност именно там.
Естествено гостите имаха какво да споделят с него, дадоха и своите заръки за това какво трябва да прави кандидат депутатът, когато бъде избран. Те засвидетелстваха своето доверие и подкрепа и заявиха, че без притеснения ще дадат своя глас на човека, който винаги е помагал и е бил до тях.
Какво още си казаха кандидат и избиратели, можете да видите в следващия репортаж:

През уикенда Дундалов посети и село Бачево, където също се радваше на топло посрещане от страна на местните жители. Той от своя страна ясно заяви, че дори да бъде избран със сигурност ще продължи да се среща с тях, че няма да се отдалечи, а напротив – ще бъде до хората, за да продължи да им помага.
В с.Бачево Дундалов бе придружаван от дългогодишната журналистка, писателка и общественичка от Разлог – Бойка Асиова. Тя поговори с хората и обясни, че е заедно с Николай, защото вярва, че България върви в грешна посока, че това което се случва не полезно за никого, както и че на самата нея и носи болка съдбата на хората в тази страна.

1

Comments

comments