Николай Георгиев: ЗА КРЕСНА, КРАСИВА И СПРАВЕДЛИВА !

 

ЗА КРЕСНА, КРАСИВА И СПРАВЕДЛИВА !

Уважаеми съграждани,

Изтеклата 2020 година не можем да определим като „една от всички“, които сме преживели. КОВИД кризата изправи пред изпитание всички общински ресурси и публични фондове и центрира фокуса на нашето внимание върху грижата за човека и неговото неотменимо право на живот.

Казват, че за силата на една общност се съди по отношение й към най-слабите от нейните членове. Е, струва ми се, ще се съгласите с мен, че ние, като общност, издържахме и издържаме този тест с много висока оценка.

Впрочем, какво по-добро доказателство за дълбокия смисъл, който заложихме в нашия предизборен слоган: „За Кресна, красива и справедлива !“ от всички грижи, които положихме през изтеклата година за нашите съграждани в нужда и риск.

Направихме го всички, ЗАЕДНО и това е отличен атестат за силата и духа на нашата общност.

Разбира се, трудности винаги е имало, но и аз, като кмет, с моя екип и нашите съветници, които съставляват мнозинството в Общинския съвет, поехме грижата за добруването и развитието на нашия роден край, не за да изтъкваме причини, защо това или онова не може да се случи, а за да търсим възможности и да постигаме заявените цели дори, ако за това трябва да положим свръхусилия и да жертваме нашето лично благо.

Скъпи съграждани,

Вие сте най-големият и най-съществен за развитието на община Кресна капитал и през 2021 година, в изпълнение на моите/нашите предизборни обещания, ние продължихме да реализираме успешно редица общински политики за устойчиво развитие. В серия от няколко последващи материали ще ви представя отчета за извършеното в община Кресна през 2021 г.

Надявам се, че избраният подход ще позволи да заострим вниманието ви върху повече от онова, което свършихме и ще ни помогне да гледаме по-уверено в бъдещето.

С уважение

Николай Георгиев
Кмет на община Кресна

Comments

comments