„Неудобните“на гости на Десислава Иванчева: Спасихме от мафията 175 млн. лв.

Нямаше да оцелея физически след всичко, на което бях подложена без вашата подкрепа, тази на екипа ми, на адвокатите, на НПО-тата, които обединиха усилия и показаха на мафията, че с Биляна Петрова не сме сами. Всички вие показахте, че гражданското общество не е съсипано, въпреки усилията на политическата клика да вмени на хората, че нищо не зависи от нас, че сме безсилни.

Това разказва Десислава Иванчева пред нашата камера. Наш екип посети Иванчева в дома и, където в момента тя е „под домашен арест“.
Инициативен комитет „Непослушните” издигнаха Иванчева за независим кандидат за изборите в неделя, хора, които вярват в нейната невиност и в това, че тя е жертва на добре скалъпен сценарий, на действията на цялата система.

Иванчева не може да напуска дома си, затова ние отидохме при нея, за да чуем какво има да каже, за да и дадем възможност чрез нас думите и да стигнат до повече хора, защото за разлика от останалите кандидати за Европейския парламент, тя е ощетена, не дебатира с тях в сутрешните блокове на националните телевизии, защото вниманието към нея в момента е значително по-малко, в сравнение с онези с големите възможности и големите медийни пакети.

Comments

comments