Независимият кандидат-кмет Румен Томов откри с водосвет предизборен щаб

IMG_9763

Само няколко дни, след като Националният съвет на БСП потвърди решението на общинската си организация в Благоевград , да подкрепи  независимия кандидат Румен Томов за кмет на областния център, бе открит и предизборният  му щаб.

Бизнесменът Румен Томов бе издигнат като независим кандидат за кмет на Благоевград и бе първият кандидат регистриран в Общинската избирателна комисия. Пръв откри и предизборен щаб, където само след дни  всеки, който иска да се срещне с кандидата за кмет, да сподели свои виждания, мнения и становища ще има възможност да стори това, именно в щаба, който се намира на бул.“Джеймс Баучер“ /до хотел Кардинал/.

IMG_9803

Откриването започна с тържествен водосвет за здраве и успех в наближаваща предизборна кампания. Събитието  уважиха  приятели и бизнес партньори на Томов, членовете на Инициативния комитет,  общинският лидер на БСП в Благоевград Любен Милев,  областният председател на Младежкото Обединение на БСП Ваня Маникатева, Др Владимир Пандев и др. Плътно до Томов бе и съругата му Марусия, която със сигурност ще бъде и основнаопора на кандидат-кмета в предстоящата кампания. 

IMG_9758

Румен Томов споделя, че се надява на една честна и достойна надпревара, която  да бъде основана на принцпност и ясни идеи. Като човек, който идва от бизнес средите, той познава голяма част от проблемите на хората там и ще се опита, да предложи  реални мерки за разрешаването им. От БСП пък вярват, че подкрепата на незвисим кандидат като Томов е успешната формула за победа на предстоящите местни избори.

В инициативния комитет издигнал кандидатурата на Томов са Адриана Пендева, Асен Давидков, бивш директор на Професионалната гимназия по електротехника, Виктор Асиски, Димитър Арабаджиев директор на 6 СУ“Иван Вазов“, Ясен Попвасилев, Людмил Георгиев и Димитър Димитров-Градевеца.

Той е собственик на строителната фирма Алма Ем, която представлява и основния му бизнес. Той е един от собствениците на някогашното заведение „Плаза”, има участие в още няколко фирми с различна насоченост. По образование е машинен инженер. Женен с две деца.

IMG_9810

IMG_9786

IMG_9732

IMG_9814

IMG_9824

IMG_9736

IMG_9743

IMG_9728

 

Comments

comments