Независимият кандидат за кмет Румен Томов бе представен на откриването на кампанията на“БСП за България“

9465924D-8CA4-41BC-885C-F3BAA6CCE407


БСП откри предизборната си кампания за местните избори в Благоевград, тази вечер. На нея официално бе представен и подкрепеният от партията, независим кандидат за кмет Румен Томов.

Откриването се състоя в препълнения салон на ДТ „Никола Вапцаров“, който посрещна десетките симпатизанти, лидера на партията Корнелия Нинова, депутатите Тома Томов, Богдан Боцев и Николай Бошкилов, като и бившия кмет и вицепремиер Костадин Паскалев.
DSC_0056

„Защо влизам в тази битка и съравнование на идеи и ценности? Защото не ми е безразлично накъде върви Благоевград. Аз съм роден тук, и мисля и да остана тук. Не съм временно пребиваващ и проблемите на този град са ми изключително близки.Искам Благоевград да си възвърне челното място в региона, искам индустриалната зона да не бъде пустиня, хората да имат работни места. Основната ми цел е създаване на една благоприятна бизнес среда, която в момента липсва.Да бъдем щастливи, че живеем тук и се гордеем с това, което ще постигнем през следващите 4 години, може и 8- ще видим. Основната ми цел е създаване на една благоприятна бизнес- среда в града, която в момента липсва. Затова липсват и работни места, затова опустя града, затова няма живот и младите ги няма. Трябва да се създат производствени училища, производствена образователна система, учебни центрове за производствено развитие, за да може децата да усетят миризмата на машинното масло и как се държи една отверка. И когато се изгради промишлената зона в града, да се включат в това производство. Затова е необходимо преструктуриране на училищата и тук е ролята на община Благоевград да се включи.“, каза Румен Томов, а Костадин Паскалев стана на крака на финала на словото му, което впечатли присъстващите в залата, в това число и Нинова.
DSC_0076

„Румене, да ти стане на крака Костадин Паскалев, тове е мното тежко задължение. Бъдете активни, бъдете смел, говорете, призовавайте за тази промяна за която и Благоевград и всички жители на общината желаят.“, обърна се към Томов лидера на БСП.

DSC_0048

Лидерът на ОбС на БСП Любен Милев и водач на листата за общински съветници обяви ,че идва времето на промяната след двумантно кметуване и доминация на ГЕРБ и края на това статукво. „Заедно можем да спрем кражбите в общината на парите от вашите данъци и да гарантираме сигурност по улиците и домомете ни. Нека се обединим за една подредена община и за добруването на всеки един неин жител. „, каза Милев. И допълни, че кандидатите в листата за общински съветници са млади, енергични личности, които не са обременени политически и морално, подготвени са за отстояване на интересите на жителите на общината , за разлика от други листи в които, според него има едни и същи лица присъстващи и в Общинския съвет по няколко мандата, а промяна няма, има само лични интереси и задкулисни сделки. „Днес, поставяме началото на смяна на статуквото в Благоевград.“, заяви още той.

Любен Милев представи и кандидатите за ОбС-Благоевград, сред които има много нови и млади лица, които дават заявка да работят в интерес на града и неговите жители. Има и хора, които благоевградчани вече познават и според общинската структура на Столетницата имат още какво дадат на Благоевград, на база натрупан опит и професионализъм.

Платена предизборна публикация. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

DSC_0072
DSC_0061
DSC_0085

DSC_0098

Comments

comments