Намушкаха две момчета пред дискотека в Кюстендил, единият е в тежко състояние

Агресия пред дискотека в Кюстендил. Двама са ранени след нападение със сгъваем нож, а извършителят е задържан. Той е на 37 години и по данни на полицията, преди да атакува, е имало конфликт между него и пострадалите.

Нападението е станало в нощна на събота срещу неделя. Състоянието на единия от пострадалите е сериозно. Той е настанен в столична болница.

„Бяхме тръгнали на дискотека. Малко преди да стигнем до заведението, моят приятел беше съборен на земята и наръган няколко пъти в белия дроб и сърцето. Опитах се да се намеся и бях последван от същата съдба”. Това разказа пред NOVA единият от потърпевшите Теодор.

По думите му не е имало конфликт с нападателя.

„Това, което видях, е, че приятелят ми лежи в кръв на земята”, споделя младежът.

„Бяхме тръгнали и тримата към дискотеката и при разминаването с нападателя имаше разменена реплика „за брадата му”. Не е имало сбиване. Той просто тръгна към приятелите ми и започна да ги налага с ножа. Роберто лежеше на земята в кръв, а нападателят си тръгна все едно нищо не е станало. Не е проявявана агресия спрямо мен”, разказа Корнелия, което е очевидец на случилото се.

Извършителят е задържан. Той е с мярка за 72 часа. Прокуратурата вероятно ще поиска той да остане за постоянно в ареста.

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник: NOVA

Comments

comments