Намерете идеалния парфюм за вас

Изборът на парфюми е толкова голям, че често дамите остават твърде объркани към кой аромат точно трябва да се насочат. Всяка година излизат нови предложения, но жената не бива да робува само на тенденциите.

По-скоро всяка дама има нужда да намери своя аромат, който да изразява идеално нейната същност и светоусещане. Намирането на перфектния парфюм обаче може да бъде нелека задача. Ето и няколко съвета, които ще ви помогнат да се справите:

1. Потърсете модни вдъхновения. Въпреки че човек не трябва да робува на модата, понякога в най-новите продукти може да намерите точно това, което търсите. Разгледайте известни модни блогове и списания, за да се запознаете с най-новите аромати, излезли на пазара. Отидете в голяма и добре заредена парфюмерия и проверете всеки аромат по отделно. Току-виж идеалният парфюм за вас е някой от най-новите предложения!

2. Изберете парфюм, който пасва на личността ви. Най-просто казано по-срамежливите жени трябва да се насочат към фините аромати, които не се усещат толкова силно. Обратното важи за по-контактните дами – те се нуждаят от парфюм, който да бъде по-силен и с който да се открояват от тълпата. Ароматът, който най-много ви подхожда е този, с който вие се чувствате най-добре и този, който олицетворява същността ви.

417ea20468ecea3b4df4df4712a5834d

3. Обърнете внимание на основните съставки на парфюма. Другият водещ елемент при избор на аромат е да разберете кои миризми ви допадат най-много. Може би си падате по ванилия, роза, лавандула или бергамот? Значи сладките флорални аромати са тези, които подхождат на вашата грижовна и любяща личност. Ако харесвате свежите аромати на летен океански бриз означава, че трябва да се съсредоточите върху по-свежите и ненатрапчиви аромати.

4. Бъдете търпеливи. „Хубавите неща стават бавно“, казват някои. Следвайте тази максима и проявете търпение при намирането на вашия идеален парфюм. Понякога това може да отнеме малко време, но по-добре така, отколкото да избързате и да купите аромат, който не ви допада чак толкова много. Ако се колебаете между няколко парфюма, вземете техни мостри и малко по-късно започнете да ги миришете. Правете пауза между всеки парфюм, за да не сливате миризмите.

Източник: tialoto.bg

Comments

comments