Най-бързите резултати за Covid-19 в Благоевград! Лабораторията за PCR тестове в Болница ПУЛС вече и с безплатни изследвания за здравноосигурени лица.

 

Лабораторията към медицинския център в Болница Пулс, която на 06.11.2020г. беше включена в списъка със сертифицираните лаборатории от Министъра на здравеопазването, вече работи и по договор с Касата.

Така достъпът до PCR изследването е освен бърз /в рамките на деня/, и безплатен за пациенти, които представят направление от РЗИ-Благоевград или от общопрактикуващ лекар.

Лабораторията работи с граждани от понеделник до петък от 08.00 до 18.00 часа. Проби се взимат и в събота и неделя от 08.00 до 12.30 часа.

С новата услуга, която предоставя МЦ Пулс, се съкращава драстично диагностичния процес на пациентите със съмнения за Ковид-19, защото те вече могат да направят всичко на едно място – както PCR изследване, така и рентген или скенер в Лабораторията по Образна диагностика, кръвни изследвания в Клинична лаборатория, включително и бърз антигенен тест и тест за наличие на антитела.

Надеждност, бързина, и качество – това е нашето мото, заяви управителя на медицински център Пулс д-р Чавдар Андонов.

Comments

comments