Мъж, твърдящ, че е баща на второто дете на Габриела: Получавах „смразяващи съобщения”

Спор за родителски права ли е мотивът за жестокото убийство в полите на Витоша? Тялото на Пейо Пеев бе намерено в опожарен автомобил край хижа „Алеко“. Прокуратурата обвини майка и дъщеря за убийството на 44-годишния ѝ съпруг, съобщиха от обвинението.

Жената на убития мъж има две деца. Първото е припознато от Пейо Пеев, а второто се счита за негово, тъй като седмици преди да се роди, двамата встъпили в официален граждански брак.

Велико Минков обаче твърди, че е биологичен родител на 4-месечното бебе на Габриела Славова. Той имал връзка с майката, която приключила, докато тя все още носела сина му в утробата си.

Минков призна, че е получавал „смразяващи съобщения” от Габриела. Той цитира по спомен текста им: „Омразата и завистта са ти стиснали гърлото и кислород не минава в никоя посока. Разбирай го, както искаш”.

Мъжът, който твърди че е биологичен баща на второто дете, родено от Габриела, се познавал с убития Пейо Пеев. Той дори му споделил, че жена му и тъща му се опитват да го тровят.

По думите на Минков никой не знае кой се грижи за 4-месечното ми бебе. Още преди раждането му той и адвокатът му са започнали процедура по припознаване на момченцето.

Приятелка на убития мъж заяви, че заради натиск от тъщата съпругата му не е давала да вижда детето си. „Моят мъж познаваше Пейо от ученическите години. Били са заедно в 91-а Немска гимназия. В последствие аз бях състудентка с него в Германия. Беше добър човек, шокирани сме. Аз се запознах с Габриела преди няколко години, когато беше бременна с първото им дете. Тогава започнаха проблемите. Не сме подозирали, че нещата са ескалирали толкова. Под натиск от майка ѝ Габриела не искаше той да има общо с детето. Става въпрос за обсебващ родител”, разказа Лора Минева в „Здравей, България”.

Това убийство е станало бавно по изключително мъчителен начин. Става въпрос за рецидивисти, които не трябва да бъдат сред хората”, поясни Лора.

Припомняме, че жените са обвинени в умишлено убийство, което е извършено на 18 януари в на ул. „Елемаг“ в столицата. Мъжът е седял на шофьорското място в колата, а от задната седалка на автомобила 54-годишната жена (майката) е стискала шията му, докато 33-годишната жена го е притискала към седалката и при опита му да излезе от автомобила е затваряла шофьорската врата.

На 22 януари Софийският градски съд остави в ареста Красимира Трифонова и пусна под домашен арест Габриела Славова-Пеева.

Comments

comments