Мъжкият парфюмен тестер като подарък

Парфюмите, съответно парфюмните тестери, за мъже се различават толкова, колкото и представителите на силния пол един от друг. Приятели или възлюблени; млади, в разцвета на силите си или стари; делови или лениви; страстни или флегматични… Само вижте колко са различни! За съжаление, често не знаем кой аромат би бил най-успешният подарък. Миризмите, които един мъж харесва, може да се окажат напълно неподходящи за друг.

Да опитаме да класифицираме парфюмните тестери за мъже като подаръци в зависимост от характерите на господата.

 

Бизнесмен

Ароматът за бизнесмена трябва да допринесе за неговата кариера, а не да му пречи. Затова, ако вашият мъж е типичен бизнесмен, изберете спокойни, но престижни композиции, които ще направят подобаващо впечатление на неговите делови партньори.

Подходящи смеси: кожа с тютюн и лек примес на сушени водорасли.

 

Късметлия

Каквото и да се случи, той винаги излиза сух от водата. Хората му завиждат как успява: печели от лотариите, има късмет на карти и, колкото и да е странно, в любовта.

Аромат: пачули в равни части с ванилия и осезаемо присъствие на амбра.

 

Гурман (кулинар)

Този господин знае много добре разликата между „стриди“, скариди“ и „строганофф“. В неделя той готви „яйца Бенедикт“ за закуска – но най-много обича да ходи в нови ресторанти и да ги критикува.

Нищо не трябва да му „запушва“ уханията на храната.

Затова се спрете на леки и ненатрапчиви мъжки парфюми тестери – морски бриз, пролетни билки.

 

Автолюбител

Знае разликата в детайли между всички модели на „Мерцедес-Бенц“, отделя много време на колата си. Каквото и да му дадете от себе си, неговото тенекиено „момиче“ ще остане номер едно за него. Затова използвайте тази му слабост: ароматът за автомобилен ентусиаст трябва да бъде динамичен, за предпочитане във високотехнологичен стил.

Не, парфюмът му да ухае не на бензин – а на кожа и дървесина, примесени със зеленина и мускус.

 

Джентълмен

Безупречните маниери, отличното възпитание, дълбокото благоприличие са неразделна част от чара на истинския джентълмен. Ако успеете да намерите такъв мъж, подчертайте неговото достойнство с класически ухания.

Аромат: комбинация на кубински тютюн с кожа, допълнени с разведряващи бобчета тонка.

 

Естествен

Този тип не харесва нищо изкуствено. Той мрази не само пластичната хирургия, но и силния грим на жените. Към мъжката парфюмерия се отнася крайно подозрително и предпазливо. Ако ще правите подарък на Естествения, придържайте се към класическите аромати.

Препоръчително: горска дървесина с включени като шлейф влажен мъх и листа от гераниуми.

 

Жизнерадостен

Винаги е лесно и приятно да общувате с такъв мъж. Той е вечен оптимист и заразява всички около себе си със своята любов към живота.

Щастливите аромати са подходящи за него: бергамот, ананас, землисти пачули, морски бриз.

 

Загадъчен

Вие и досега не можете да го „разгадаете“. Всеки път той успява да ви заинтригува с нещо. Не разказва за миналите си хобита и като цяло много неща в живота му са тайна за хората около него. За „Загадъчния“ са подходящи сложните аромати, които е трудно да се класифицират.

Препоръчително: дъбов мъх, ванилия, мускус, обвити в дълготраен шлеф с преобладаващи нотки на японска сакура и марокански жасмин.

 

Мачо

Мачо не е капризен. Всичко му харесва, стига да е от жена.

Основното в аромата за Мачото са силата и мъжествеността, защото именно тези черти той култивира в себе си по всякакъв възможен начин.

Само, не дай Боже, да му поднесете аромат с очевидни цветни нотки от рода на роза или теменужки – това за него ще е смъртна обида.

Но със сигурност ще му хареса бруталната комбинация от груба кожа, остър кубински тютюн за пури, уиски, накрая с продължителен шлейф от амбра. Това със сигурност ще спечели сърцето му.

Comments

comments