МОДНИ ТЕНДЕНЦИИ ПРОЛЕТ-ЛЯТО 2016

drehi-s-tiranti

В живота на всеки един от нас модата заема по-малко или повече място. Тя покорява всяка една възраст, така че както възрастта, така и социалното положение и финансовото състояние по принцип нямат особено голямо значение. Съвременният начин на живот ни кара да се стремим към повече красота, комфорт, индивидуалност и стил. Няма човек, който волно или неволно следи за модните тенденции. Дори има и такива, които следят тенденциите за няколко сезона напред. Ако и Вие сте от тях, сега ще разберете какво прогнозират водещите световни агенции в модната индустрия за сезон пролет/ лято 2016 и по-точно кои ще са преобладаващите материи основно в дамския гардероб.

Мъниста, мъниста и пак мъниста

Големия хит през летния сезон ще бъдат мънистата. При облеклото масово ще присъстват мънистата. Дефакто те ще бъдат върху цели платове, така че основата на самите дрехи ще бъде изцяло маскирана с мъниста.

Цветните мъниста създават на дрехите очарователно усещане за етнос, особено ако са комбинирани с други дрехи на ресни. Хитови ще бъдат дамските блузи с мъниста и допълнителни лазарно изрязани детайли, които ще привличат още повече погледите заради техния луксозен блясък.

Освен мънистата също така актуални ще бъдат и материите с много големи пайети. Покриващи изцяло дрехите, те приличат на огромни скъпоценни камъни. Прозрачни дантелени якета, поли и блузи с открояващи се акценти като флорални 3D декорации, наподобяващи  скъпоценни бижута, ще бъдат другия хит за пролет/ лято 2016.

Аксесоарите през следващия сезон също ще бъдат покрити изцяло с мъниста. Всички шапки, шалове, обувки, чантички ще безспорно повдигат настроението.

Източник: www.inisess-shop.com

 

Comments

comments