Младеж загина, а четирима други са ранени при инцидент на пътя Русе – Велико Търново

17-годишно момче е загинало, а други четирима младежи са ранени при пътен инцидент тази нощ на главния път Русе – Велико Търново.

 

Зад волана е бил 19-годишен младеж от село Климентово. Управляваният от него лек автомобил е излязъл от пътя, преобърнал се е и се е ударил в крайпътните дървета. Инцидентът е станал тази нощ между великотърновските села Самоводене и Поликраище. При катастрофата на място е загинал 17-годишен младеж от Полски Тръмбеш, който се е возил на задната седалка.

Водачът и возилия се на предната седалка 18-годишен са във великотърновската болница, а другите двама 15-годишни младежи, пътували в автомобила, са с охлузвания и са на домашно лечение, съобщиха от полицията. На водача е взета кръвна проба за анализ. Започнато е досъдебно производство.

Със счупени крака във великотърновската болница е 56-годишен мъж, който е бил ударен от камион, докато е пресичал пътя Елена-Майско. 27-годишинят шофьор на камиона е с отрицателни резултати за алкохол и наркотици. Започнато е досъдебно производство.

 

Comments

comments