Млада благоевградчанка: Улично куче ме ухапа в района на XI-то училище, от Спешен център я гонят с викове, защото плаче!

1343390126

Улично куче ухапа благоевградчанката М. Г. късно снощи, инцидентът станал в района на XI-то училище в ж.к. „Еленово“.
Афектирана и уплашена, придружена от своя близка, жената потърсила помощ в Спешен център – Благоевград и след направените набързо промивка и инжекция, бива изгонена с викове, защото плаче.
„Живея в квартала и се прибирах към вкъщи, когато стана инцидентът. Бях с близка приятелка и веднага потърсихме помощ в Спешния център в Багоевград. Отношението им към мен не искам да коментирам, тъй като, вероятно породено от моята уплаха, се опитвам да го разбера.
По – големият проблем за мен обаче е, че това е третият пореден случай на ухапване от същото куче в този район. Подадох сигнал, обадих се на 112 и обясних каква е ситуацията. Оттам ме увериха, че ще проверят случая, до днес на обяд обаче реакция все още няма“. – разказа потърпевшата.
Ние в Blagoevgrad – NEWS, водени от гражданската си позиция, също ще сигнализираме компетентните органи и ще продължим да следим случая, както с безстопанственото куче, защото смятаме, че не е нормално в непосредствена близост до училище и детска градина да се разхожда безстопанствено животно, склонно към агресия, така и с отношението на медиците в Спешен център, дали Хипократова клетва, към пацинетите им.

Comments

comments