Миньор Пк загуби първи точки в първенството

Изключително интересен и драматичен двубой изиграха отборите на Балкан (Ботевград) и Миньор (Перник) в петия кръг на Югозападната трета лига. Двата тима завършиха 3:3, като това са първи загубени точки за „чуковоте“, които имаха четири поредни победи досега. Домакините пък остават без успех този сезон, тъй като записаха четвърто равенство.
Домакините откриха в 12-та минута с попадение на Цветелин Цаковски, който получи прецизен пас от Иван Редовски. Томислав Павлов изравни в 16-ата минута, когато бе точен с удар от границата на наказателното поле.
Последва прекъсване на играта от Вихрен Манев заради нахлуване на фенове на гостите. Веднага след подновяването на играта „зелено-белите“ отново излязоха напред. Това се случи в 30-та минута с попадение на Борис Райчев, който бе най-съобразителен при разбъркване в наказателното поле на гостите. В 53-ата минута „жълто-черните“ стигнаха до пълен обрат с гол на Христо Петров, който бе оставен непокрит. Пет минути по-късно обаче Бояджиев изравниДо края на срещата перничани натискаха, но домакините удържаха за крайното 3:3.

Comments

comments