Милица Гладнишка в премиерно заглавие на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград. Премиерата на „Мелофобия“ е на 19 март.

През март ще може да се насладите на новото комедийно-музикално представление със заглавие „Мелофобия“. Спектакъл, разкриващ няколко забавни и емоционални истории, разказани и изпяти от Милица Гладнишка, Милена Маркова-Маца, Иван Велчев и Никеца, в блестящия акомпанимент на китарата на Мирослав Иванов.

 

        „Мелофобия“ търси отговори на въпросите какво се случва, когато изгубим ритъма в живота си?; как живеем, ако нямаме свой собствен припев и мелодия?; колко дълго можем да останем сами в тишината?

 

Режисьор на постановката е Цвети Пеняшки, който заедно със  сценографа Мариета Голомехова и костюмографа Сърджан Кръстевски създават съсвършено нов тип мюзикъл, създаден от импровизации и текстове, написани по действителни случаи.

 

Заповядайте на 19-ти март в Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград, за да се насладите на спектакъл, наситен с хитови песни във всички стилове на музиката!

Повече информация за премиерата и представленията през феруари може да откриете в Официалната фейсбук страница на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград: https://www.facebook.com/dt.blagoevgrad или на касата на театъра.

 

Билети за спектаклите може да закупите от касата на театъра или онлайн в entase: Програма – ДТ Никола Вапцаров | Entase

 

 

 

 

 

 

Comments

comments