Меркурий навлиза в Лъв: кои зодии да очакват повече късмет и успехи

Днес Меркурий преминава в знака на Лъва и това е много добра новина за всички нас. Общуването между всички ще стане по-динамично и експресивно.

Енергията на Меркурий е много силна и се свързва с финансите, информационния поток, активността като цяло и комуникацията с хората. Всички те ще бъдат в разцвета си до 10 август включително.

Астролозите са определили и няколко зодиакални знака, които ще имат повече късмет и възможности за успех от останалите през следващите няколко седмици.

Овен

През следващите няколко седмици Меркурий в Лъв ще помогне на Овните да се настроят положително. Те ще имат много късмет и ще успеят да възстановят отношенията си с онези, с които не са успели да го направят през последните месеци. Меркурий ще им покаже разликата между истината и лъжата, така че ще могат да отсеят враговете от живота си. Представителите на тази зодия ще станат о-проницателни, което ще им помогне в кариерен план и ще създадат правилните познанства.

Лъв

Меркурий ще помогне на Лъва да се освободи през летния сезон . Късмет очаква тези, които сменят обстановката си и търсят нови хобита. Енергията на Меркурий е благоприятна за пътуващите представители на тази зодия и ще им даде огромна мотивация и много вътрешна сила. Ще се появи творческо вдъхновение и желание да научите нови неща. Планетата ще изостри паметта на Лъвовете и ще им придаде мощна енергия.

Скорпион

Меркурий ще направи Скорпионите по-самоуверени. Планетата също така ще засили интуицията им, ще подобри паметта им и ще им помогне да намерят стимул да се усъвършенстват. На хоризонта могат да се появят и нови възможности. Много е важно да приемате критиката адекватно и да не изпускате възможностите, които ще се появят. До 10 август включително Скорпионите ще имат голям късмет във всички области на живота. Проектите и плановете, на които те възлагат големи надежди, ще пожънат успех и ще си заслужават времето, вложено в тях.

Козирог

Козирозите са типични лидери. Те притежават много важни житейски умения, които ще бъдат подобрени от Меркурий в Лъв. Това е добър момент за работа в голям екип. Козирозите също ще могат успешно да започнат нови начинания. Харизмата и чарът им също ще бъдат в изобилие. Ще бъде лесно да направите добро впечатление на почти всеки. Козирозте, които не се във връзка, ще могат да намерят сродна душа или поне да се наслаждават на нечия компания истински.

 

Comments

comments