Международен форум #NEXT DIFI 2017 в София

difi2017-12

На 29 Септември 2017 в Софарма Бизнес Тауърс от 09:00 часа ще се проведе Международният форум #NEXT DIFI 2017, който ще събере на едно място банки, застрахователи, финансисти, финтех компании, експерти и стартъпи.

Международният форум #NEXT DIFI 2017 ще събере лидерите в сектора на 29 септември 2017 г. в Софарма бизнес тауърс. На събитието ще присъстват гости от Белгия, Велкобритания, Унгария, Румъния и България.

Експертите по време на събитието ще коментират темите за въвеждането на нови технологии и тяхната сигурност.

В събитието ще има специална дискусия, посветена на Блокчейн технологиите във финансовата сфера.

Участниците в новия блокчейн консорциум твърдят, че платформата DTC осигурявай безопасност на записите в цифров разпределен регистър и ще ускори процесите значително. Дали е така, ще стане ясно от презентацията на Владислав Драмалиев.

За кибер сигурността в застраховането ще говори Михаил Николов от Евроинс.

Специален гост говорител на форума ще е:

Ноеми Пап

Главен съветник дигитализация и продажби на дребно към Европейската банкова федерация. Ноеми води дигиталното банкиране и е програмен лидер на проекти, свързани с актуални дигитални въпроси като (клауд технологии, е-идентификация и др.). Преди да се присъедини къв ЕБФ, Ноеми е работила 2 години в консутантска фирма за международни отношения и публични въпроси в Брюксел.

#NEXT DIFI 2017 е еднодневна конференция, на която се срещат технологиите и финансовите услуги и отразява бързопроменящите се начини, по които светът купува, взема назаем или инвестира.

Comments

comments