Мебели КАМКО: Вашият партньор за перфектен интериор

Изборът на мебели и интериорни решения е от решаващо значение за комфорта и стила на всеки дом. Независимо дали обзавеждате хола, офиса или търсите уникални предложения за хотел или заведение, Мебели Камко е вашият доверен партньор. Създадена през 1990 година, това е семейна фирма с богат опит в интериора, която предлага най-актуалните дизайни за мебели.

История и развитие на КАМКО

Основаване и първи стъпки (1990-1991)

Тя започва своята история като малък семеен бизнес, фокусиран върху интериорните решения. През 1990 година фирмата стартира с предлагането на меки подови настилки, като още през 1991 открива първия си фирмен магазин. Това бележи началото на успешната дейност, насочена към предоставяне на качествени продукти и решения за всякакъв тип интериор.

Разрастване и нови възможности (2008)

През 2008 година КАМКО разширява своя асортимент, за да предложи не само подови настилки, но и богат избор от мебели и декорации. В мострената им зала на ще намерите модерни, класически и екзотични мебели, съобразени с последните тенденции. Компанията работи с италиански, румънски и български производители, гарантирайки висококачествени продукти за всеки вкус и бюджет.

През същата година се открива и търговски център за обзавеждане на бул. „Сливница“ 160 в София, където под един покрив можете да откриете всичко за дома. Тук е мястото, където клиентите могат да намерят всичко от ъглови дивани за хол, до изискани декорации и текстилни решения.

Лидер в света на обзавеждането (2023)

Днес КАМКО продължава да се развива като лидер в областта на интериорните решения и обзавеждането. Фирмата предлага на своите клиенти не само висококачествени продукти, но и пълно обслужване, включващо професионална консултация, проектиране, транспорт, монтаж и дори изнасяне на стари мебели. Всеки клиент може да разчита на индивидуално внимание и уникални интериорни решения, които отговарят на неговите нужди и вкус.

Защо да изберете Мебели КАМКО?

Широк избор от мебели

В магазините ще откриете богат избор от модерни ъглови дивани за хол, класически мебели, както и екзотични решения за интериора. Ние разбираме, че всеки дом е уникален и затова предлагаме разнообразие от мебели, които лесно се съчетават с всякакъв стил.

Качество и иновации

Продуктите им са изработени с внимание към детайлите и използване на най-качествените материали. Те се стремят да предлагат последните тенденции в обзавеждането, съчетани с издръжливост и практичност. Независимо дали става въпрос за кухня, трапезария или въобще цялостно решение за дома, можете да разчитате на техния професионализъм.

Комплексни услуги

Освен богатия асортимент от мебели, КАМКО предлага и комплексни услуги, които включват:

  • Проектиране и дизайн на интериори
  • Транспорт и монтаж на закупените мебели
  • Обкантване на мокети и килими
  • Изготвяне на ваучери и опаковане на подаръци
  • Изнасяне на стари мебели

Посетете търговския център на КАМКО

Ако търсите всичко необходимо за вашия дом, офис или заведение, заповядайте в търговския център на бул. „Сливница“ 160 в София. Нашите специалисти ще ви помогнат да направите правилния избор. 

Comments

comments