Малки абитуриенти целунаха и предадоха знамето-символ на Детска градина „Радост” в Симитли

a39ece50f53ecc16b1863a52282d9f85_XL

Довиждане детска градина и с весел празник „Ян Бибиян” изпрати „мечетата”, които през есента ще прекрачат за първи път училищния праг. След четири години в детската градина децата от подготвителна група „Мечета” от Детска градина „Радост”, филиал „Ян Бибиян“ казаха довиждане на своите учителки.

Бъдещите първокласници превърнаха абитуриентския си бал в истински празник. Те рецитираха стихотворения за спомените, за детските лудории и за преживяванията им от първия ден в 1-ва група. Децата показаха и завидни умения по български и английски език. Изпълниха песни и танци, с които показаха своите умения, придобити през годините.

Малките абитуриенти предадоха знамето на Детска градина „Радост” на последователите си от трета група. За финал малките групи поздравиха бъдещите първокласници със специални танци. Директорът на Детска градина „Радост” Теменужка Матова раздаде удостоверенията за завършване на предучилищната подготовка на децата и пожела безгрижно лято, незабравими дни.

Пременени в тоги, като истински дипломанти, малчуганите благодариха на своите учителки Бялкова и Йорданова за безграничната обич, умения и знания, с които са ги дарили.

Comments

comments