ЛЮБЕН МИЛЕВ:  НИЕ СМЕ СИЛАТА И СИЛАТА Е В НАС!

Уважаеми съграждани,

Уважаеми членове и симпатизанти на Българската социалистическа партия и хора с леви и лявоцентристки убеждения,

Честни хора, за които почтеност, нравственост, истина, съзидателен труд, солидарност и подкрепа не са изпразнени от съдържание думи, а изстрадано верую.

Майки и бащи, които ежедневно отстоявате с неподвластна на описание упоритост правото на децата ви да живеят достойно и да бъдат щастливи тук, в Благоевград и които таите надеждата един ден да не се разделите с тях завинаги, защото майка България не може да им предложи нищо смислено, за да останат тук.

Приятели и съмишленици,

Днес е по-трудно от всякога да поискам вашето доверие, защото живеем в свят, лишен от морал и ценности. Свят, в който брутално и ежечасно подменят реалността ни с фалшиви новини за просперитет, благоденствие и … работа, работа, работа !

Днес, когато лавина от факти ви убеждава, че Парламентът не е светая светих на българската демокрация, а просто „цвете на ревера“ или, ако ви звучи по благонравно, приятно допълнение към биографията на алчни хорица, жадни за слава и власт, потомствени и новоизлюпени интересчии и лобисти, откровено неграмотни калинки, мълчанки и дори прости кърджалийски … гражданки…

Всеки от вас сега извиква в съзнанието си една дума … СРАМ !

Но, ето, аз заставам пред вас и ви моля за подкрепа, защото дори след най-тъмната нощ утрото носи светлина, а светлината трябва да роди надежда. Нали? Стига сме се влачили на опашката на Европа! Стига сме предизвиквали насмешка у страни, които дори не могат да мечтаят за величието на нашата история и за културните достижения на нашия народ.

СТИГА !

Време е да си върнем родината!

Време е да се погрижим за нея, като истински стопани!

Време е да помислим за добруването на народа ни!

Време е да вземем живота си в собствените си ръце и да се отърсим от вцепенението!

Време е!

Мутрите, вън!

НИЕ СМЕ СИЛАТА И СИЛАТА Е В НАС!

Гласувайте с бюлетина № 4 и преференция 106 с грижа за хората на Благоевград и на България!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Comments

comments