Лидерът на „БСП за България“ Корнелия Нинова се срещна със симпатизанти в Благоевград

Стотици симпатизанти аплодираха лидера на социалистите Корнелия Нинова в залата на Драматичния театър – Благоевград снощи.

„Промяната на България ще бъде българска икономика, производство, стоки, български храни на българската софра“, каза Нинова и подчерта, че държавата ще създаде фонд „Индустрия“ по модерен и съвременен начин, като това ще се случи заедно с предприемачите.

“Ще се правят публично- частни партньорства за предприятия, които произвеждат. 2020 г. свършват европейските пари, а нямаме икономика и производство. Затова започваме с всички стимули помощ за създаване на съвременна икономика. Ще сложим таван на големите земеделски производители и ще помогнем на малките и средните производители на плодове, зеленчуци, месо и мляко. Няма да плащаме повече на декар площ върху, която виреят тръни, а на килограм произведен продукт“, каза Нинова и не пропусна да отбележи, че ще работят за това българските вериги да продават 50 % български стоки“.

„Не искам производителите да продават на България храни второ качество, а на западните първо. Ще продължим и с помощта за млади предприемачи, които искат да открият производство, като ги освободим за две години от данък печалба. За да се направи всичко това трябва да има кадри и тук стои въпроса с образованието, науката, културата. ПП ГЕРБ унищожи българското образование“, каза още Нинова.

„Когато спечелим и стана министър председател, ще ви върна честта и достойнството на българи. Също така ще отменя цените на новите винетки и ще върна старите цени. Не вярвайте, че БСП ще отклони България от европейския й път, но сме против Европа на две скорости, да бъдем втора ръка европейци, а така, както Левски ни завеща да сме равни на другите европейски народи и да се отнасят с уважение към нас“, каза Нинова.

Comments

comments