Летен дрескод за сън: Ето как да изберете качествени и евтини дамски пижами

В интерес на бюджета ни е да откриваме ценни находки, които отговарят на изискванията ни за качество, но същевременно са максимално изгодни като цена

Предимството на летния сезон е, че променя напълно дрескода ни, включително и този в домашни условия или за сън. Усещането е за повече свобода, досег с ефирни и нежни материи, женственост и минимум облекло върху кожата. Това предполага и много по-лесно да открием качество на изгодна цена.

Евтини дамски пижами има и те напълно отговарят на очакванията ни за комфорт, естествени тъкани и елегантна визия.

Високите температури изискват материите да са от памук, сатен, лен, като не подценяваме и ролята на дантелата за всички онези моменти, в които искате да се почувствате стопроцентова жена. Цветовете са класическите черно, бежово, сиво, червено, но палитрата е богата и може да изберете всяка гама според вкуса и предпочитанията си.

Стиловете също варират и се предлага голямо разнообразие на дамски пижами онлайн. Може да постигнете романтично излъчване, а може и да се завърнете отново в детството с любими десени на анимационни герои, пеперуди, цветя или забавни щампи.

Видове модели и предназначение

Пижамите с къси ръкави са подходящи да заменят дългите и плътни варианти, които обичайно използвате през зимата. Те включват горнище с къс ръкав и долна част с дълъг или къс крачол. С тях ще си набавите нужната топлина в месеците, когато все още не е настъпило жаркото лято.

Постепенно може да преминете към горнище без ръкави в комбинация с къси панталонки.

Идва ред на леките нощници от памучни или сатенени материи, които са удачни не само за лятото, но и за по-топлите пролетни вечери.

Ако все пак предпочитате да добавите наметка към тях, когато усетите хлад у дома, заложете на тънък халат.

В разгара на лятото вече търсим комплекти от платове, които може да осигурят максимална хладнина през горещото време.

Потниче и къси панталонки са класически модел пижама за юли и август. Някои модели са вталени, но има и по-широки, които не описват тялото и подчертават усещането за ефирност.

За лятното спално облекло са препоръчителни дишащи материи, които са изработени от естествен памук. Не подценявайте и лена, който също се явява отличен избор в случая. Разбира се, привържениците на сатена не са малко, и с право – той е перфектен за лятото, фин и гладък, а и изглежда изискано и луксозно.

В зависимост от индивидуалните предпочитания, на практика всяка пижама може да се превърне в модерно и елегантно облекло в домашни условия. Акцентирайте върху светлите тонове, които допълнително ще внесат лятна атмосфера и разнообразие в ежедневието ви.  

Comments

comments