Лазерна технология позволява неоперативно и безкръвно лечение в гинекологията на Болница Пулс

Болница Пулс  в Благоевград вече разполага с нова лазерна технология, която позволява неоперативно и безкръвно третиране на всички промени, настъпващи след нормално или травматично раждане, или след повече от едно раждания, а именно загуба на вагинален тонус, смъкване на предна, задна или и двете вагинални стени – десцензус, или по-тежките форми – пролапс. Физиологични промени в женските полови органи настъпват и с възрастта, като създават психологически дискомфорт, променено себеусещане и сексуална непълноценност.

Всичко това, освен естетически е и психологически проблем, тъй като е свързано с променено себеусещане и сексуална пълноценност, води след себе си и сериозен медицински проблем, като стрес инконтиненцията – изпускане на урина при физическо усилие. Това изключително неприятно и нарушаващо качеството на живот състояние се повлиява отлично в рамките на 3 до максимум 5 процедури.

Уникалната комбинация от мощна лазерна стимулация, но същевременно с щадящо и нежно въздействие върху деликатните тъкани на вагината, е постигнато чрез въвеждане на Smooth технология с многобройни, но кратки лазерни импулси. Целта е да се стимулира кръвообращението и синтезът на колаген, в резултат на което се възстановява плътността и тонуса на тъканите.

С помощта на ултрамодерна лазерна система опитните лекари гинеколози извършват безкръвни процедури за лечение и естетични корекции в гениталната област при жените. Ако имате проблем или искате да подобрите качеството на сексуалния си живот, запишете си час за консултация.

Тел. 073 88 20 20 и 0893 623 243

Едно ново решение на стари проблеми!

Comments

comments