Култът в модата

Време беше! След толкова много години модата най-накрая достигна своя връх. Сега всеки един мъж може да открие себе си и своя стил.

Райето е топ попадението на дизайнерите за тази година. В никакъв случай не трябва да забравяте, че освен модерни трябва да бъдете и подобаващи. Именно за това трябва да бъдете много внимателни, когато избирате райето. Вертиалното райе е по-подходящо за по-едрите представители на мъжкия пол, което ще им помогне да издължат своята фигурата, докато по-слабите господа е хубаво да се отправят към хоризонталното райе.

Можете да изглеждате вече секси, не единствено в строгия официален мъжки костюм, а и облечени неглиже. Спортният панталон, комбиниран с кецове и спортна риза, ще ви гарантира атрактивен небрежно-дързък вид. Най-накрая се разбра идеалната дължина на мъжките къси панталонки, а именно малко над коленете. Можете да ги съчетавате спокойно с някое от спортните вталени мъжки сака и мокасини, които не се предлагат вече единствено в черно и кафяво. Хубав избор за спортно-елегантните комбинации са мъжките еспадрили, които изцяло заместват сандалите, тъй като са комфортни, леки и проветриви.

Ако сте от почитателите на денима, не се притеснявайте да бъдете облечени отгоре до долу само и единствено с него. Той ще ви гарантира добра основа за множество погледи. Можете да комбинирате дънковата риза и дънките с тъмносин блейзър и хубави тъмни мъжки обувки.

Дрехите с флорални мотивни ще Ви помогнат да изглеждат невероятно и по този начин да се откроявате от тълпата. На тях може да разчитате по всяко време и във всяка една ситуация.

Ако някой ви каже, че никога не бива да се комбинира синьо и зелено, въобще не го слушайте. През 2016 год. това е доминиращият дрескод. За препоръчване е при комбинирането на тези два цвята да се добави и малко сиво и бяло. Но имате цялата свобода сами да изберете своя стил.

 

Comments

comments